Najšťavnatejšie mäso z celej ryby prezentované v ručne krájaných jemných plátkoch, tzv. Ventresca.
Hmotnosť netto: 110g | Pevný podiel: 80g | Sterilizované.
Krajina pôvodu: Španielsko (Galícia)
Zloženie: Tuniak žltoplutvý (Thunnus albacares), olivový olej, soľ.
Výživové údaje na 100g:
Energia: 782KJ | 187Kcal
Tuky: 9,4g (z toho nasýtene mastné kyseliny 1,7g)
Sacharidy: 0g (z toho cukry 0g)
Bielkoviny: 26g
Soľ: 0,82g
EÚ kód závodu: ES 12.09965/PO CE
Dovozca/Distribútor pre SR: olio s.r.o., Nám. J. Murgaša 3, 921 01 Piešťany
---
Vyrábané tradičnou remeselnou metódou od roku 1920 firmou Conservas Hijos de Ramón Peña z galícijskej obce Ribadumia. Produkty značky Ramón Peña sú výsledkom trpezlivej práce rešpektujúcej pôvodné metódy konzervácie rýb a morských plodov. Medzi zavedené postupy patrí najprísnejšia selekcia vstupnej suroviny, jej ukladanie do plechoviek úhľadným spôsobom či ručné čistenie, krájanie, filetovanie a ďalšie kroky potrebné na dosiahnutie prvotriedneho výsledku. Dôležitý je taktiež prepracovaný systém kontroly kvality počas celého výrobného procesu. Výsledkom je produkt pre najnáročnejších konzumentov. Všetky ryby a morské plody v konzervách Ramón Peña pochádzajú z miestneho Kantábrijského mora a oblasti tzv. Rías Gallegas, dôležitého morského ekosystému pri členitom pobreží zeleného španielskeho regiónu Galícia. Tuniak sa loví z malých lodí počas sezónneho obdobia pomocou tradičného rybolovu a výlučne len na udicu. Ručne krájané jemné plátky, tzv. Ventresca, sa získavajú iba z malej brušnej časti tuniaka, kde sa nachádza to najšťavnatejšie mäso z celej ryby.
Doplnkové informácie
Kategória: | Ramón Peña |
Druh nálevu: | v olivovom oleji |
8,95 €